Logo-AOA-6

Vanaf € 19,50 per maand incl. beurten.
KIJK en ondekt wat Uw auto per maand kost...... minder dan u denkt!
Grote beurt, kleine beurt, APK, Pechhulp etc...... alles inclusief.

Auto Onderhouds Abonnement

Wat kost het onderhoud van Uw auto? Bespaar niet op onderhoud, maar op Uw onderhoudskosten !AOA-Banner-85x200

Hoe mooi sommige auto's ook zijn, uw auto is vooral een vervoermiddel waarmee u veilig van A naar B rijdt. Als dat niet kan, omdat uw auto bijvoorbeeld voor reparatie bij de garage staat, is dat vervelend. Vaak kost dat u veel geld. En daar zit u niet op te wachten.

Een auto kent vaste en variabele lasten --> Direct de prijs van Uw auto bekijken.

In Nederland mag u met uw auto de weg op als u een geldig rijbewijs heeft, uw motorrijtuigenbelasting heeft afgedragen, uw auto is verzekerd én van een apk-keuring is voorzien. Hieraan hangt een prijskaartje. De uitgaven voor uw auto zijn voor u jaarlijks terugkerende vaste kosten.

Voor uw auto heeft de fabrikant een onderhoudsschema opgesteld. In dat schema staan kilometerstanden en tijden vermeld. Indien u de vermelde kilometers heeft gereden of tijd is verstreken, dienen specifieke onderdelen te worden vervangen en op slijtage te worden gecontroleerd.

Regelmatig onderhoud en controle van de slijtagedelen minimaliseert de kans op calamiteiten en de daaruit voortvloeiende financiële tegenslagen. Daarnaast blijft uw auto in optimale conditie.

De lasten voor uw auto zijn onder te verdelen in vaste en variabele lasten. Het onderhoud aan uw auto, zoals in het schema van de fabrikant staat vermeld, behoort tot een vaste last. De variabele lasten vloeien voort uit defecten, die te maken hebben met de gebruiksintensiteit en de leeftijd van uw auto. In de meeste gevallen ontstaan deze defecten door de slijtagedelen niet op tijd te vervangen. De variabele lasten zijn van tevoren niet in te schatten omdat onbekend is wanneer deze plaatsvinden.

Het Auto Onderhouds Abonnement : een zeer aantrekkelijke oplossing!

Met het Auto Onderhouds Abonnement bent u voor een vast bedrag per maand van regelmatig onderhoud verzekerd én Logo-AOA-6wordt uw auto tijdig van een apk-keuring voorzien. Uw auto wordt tijdig voorzien van de onderhoudsbeurten en APK :

- Kleine Beurt en,

- Grote Beurt en,

- APK

In dit maandelijkse bedrag zit tevens inbegrepen:

  • zomer- en wintercheck;
  • defecte exterieurverlichting kosteloos vervangen; excl. Xenon-, Led- en koplamp Peugeot 108 
  • vloeistoffen kosteloos bijvullen (indien nodig);
  • Europese pechhulppas (inclusief pechhulp aan huis)( € 4,50 of € 8,50 per maand extra ) OPTIONEEL !;
  • haal- en brengservice;
  • vervangend vervoer.
  • Voorkom achterstallig onderhoud aan uw auto.
  • Uw auto blijft in optimale conditie.
  • U blijft altijd financieel op de hoogte.

Voordelen onderhouds Abonnement

Het Auto Onderhouds Abonnement: bespaar niet op onderhoud maar op onderhoudskosten!

Het Auto Onderhouds Abonnement biedt u nog een voordeel! Indien u het onderhouds Abonnement afsluit, profiteert u van een flinke besparing op uw onderhoudskosten en een pechhulppas. In tegenstelling tot de tarieven die merkdealers en diverse aanbieders van mobiliteitsservice hanteren, bent u bij Auto Onderhouds Abonnement tot 250 euro goedkoper uit. En dat elk jaar opnieuw! 

Wij hanteren heldere onderhoudstarieven, overeenkomstig met de voorwaarden van het Auto Onderhouds Abonnement. Of u nu in een klassieke auto of in het nieuwste model rijdt, uw auto wordt perfect en voor een vast laag bedrag per maand onderhouden. Bij het Auto Onderhouds Abonnement bieden wij u te allen tijde advies voor het opnemen van een stelpost voor uw variabele lasten. Zo voorkomt u dat u bij het vervangen van slijtageonderdelen en / of reparaties voor financiële verrassingen komt te staan.

Over het Auto Onderhouds Abonnement

Het doel van het Auto Onderhouds Abonnement is een functioneel, aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk onderhouds Abonnement voor uw auto te creëren, waarbij 'kosten besparen op het onderhoud' en 'de betrouwbaarheid van de auto te behouden' belangrijke uitgangspunten zijn.

Tijdig en goed onderhoud aan de auto verkleint de kans op onverwachte problemen. Hierdoor zal de waarde van de auto minder snel afnemen en is de auto milieuvriendelijker. Wij vinden dit erg belangrijk. Onze visie is niet voor niets: “Your car our Care”.

Wilt u weten wat het Auto onderhouds Abonnement voor uw Auto kost? KLIK HIER

Heeft U vragen over het Auto onderhouds Abonnement? KLIK HIER

Inschrijven Nieuwsbrief

Registreert u zich aub eerst op de site voordat u zich kunt inschrijven voor de lijst.
Nog geen account? Registreer

Joomla Extensions powered by Joobi

Autodrome Grassere is ook te vinden op www.autobedrijf-info.nl.

Openingstijden :

De werkplaats heeft pauze van 12:00 - 12:45
Zaterdag's geopend van 09:00 - 12:00
maandag
08:30 - 18:00
dinsdag
08:30 - 18:00
woensdag
08:30 - 18:00
donderdag
08:30 - 18:00
vrijdag
08:30 - 18:00
zaterdag
08:30 - 16:00
zondag
GESLOTEN
 logo liggend hetautoservice  PCA NONTRANSP NEW  BOVAGlogo