Distributieriem vervangen auto

Het vervangen van de distributieriem van uwDistributieriem Citroën, Peugeot, Suzuki, Ford of Renault is een secuur karwei dat onze monteurs graag voor u verrichten. Zij hebben hierin zeer veel ervaring en u kunt deze klus dan ook met vertrouwen aan ons overlaten. Tijdige vervanging is van levensbelang voor de motor in uw auto!

Wij zijn BOVAG en PCA dealer, gevestigd in het limburgse Bocholtz (gemeente Simpelveld) bedienen we de regio zuid-limburg, zo is bijvoorbeeld Kerkrade / Voerendaal ook zeer dichtbij.
 

Distributieriem vervangen of motorschade?

Het vervangen van de distributieriem, ketting of snaar is een belangrijk stuk onderhoud dat absoluut niet uitgesteld mag worden. De fabrikant geeft hiervoor een maximum kilometrage en een leeftijd af, bij overschrijden hiervan kan de riem, snaar of ketting knappen en volgt direct een ernstige tot zeer ernstige motorschade! Het kan zelfs zo zijn dat uw motorblok onherstelbaar beschadigd raakt!
 

Distributieriem vervangen vereist vakkennis

Om de distributiesnaar of distributieriem van uw auto succesvol te kunnen vervangen is echt vakkenis nodig. Wij adviseren u daarom dan ook om dit karwei aan een professioneel autobedrijf over te laten. Klikt u hier voor een afspraak in onze werkplaats. U ontvangt dan een heldere opgave van de kosten vooraf.

Maak eenvoudig een afspraak met de werkplaats van ons Autobedrijf in Bocholtz.
 

Bekijk voor een nadere uitleg ook de onderstaande korte video:

U vindt ons hier : 
contentmap_plugin