Winterbanden kopen  & opslag van winterbanden en zomerbanden :

Button-afspraakmaken

Bent U op zoek naar Winterbanden voor Uw auto in de buurt van Bocholtz?

Wij hebben een ruim assortiment nieuwe en gebruikte winterbanden beschikbaar.
U kunt contact met ons opnemen of in onze webshop alvast een kijkje nemen.

Heeft u geen ruimte of zin in de opslag van banden bij u thuis in Bocholtz? Geen probleem! Wij slaan graag de banden voor u op. Dit doen wij direct op de vestiging, mocht u ze nodig hebben, dan hebben we ze direct bij de hand !

Ook al heeft u de banden niet bij ons gekocht kunt u toch deze bij ons laten opslaan.

opslag

Sinds meer dan 15 jaar slaan wij voor onze klanten winter- en zomerbanden op in onze opslag. Uw banden worden op naam en nummer op hun eigenplek opgeslagen binnen ons gebouw, dus niet buiten of in containers. Hierdoor blijft de kwaliteit van banden en velgen gewaarbord. Door het markeren van uw banden monteren wij de banden exact weer terug op de plaats waar ze zaten. Naast het monteren van uw banden controlleren wij de werking en hoogte van de verlichting en natuurlijk de bandenspanning, zodat u weer snel en veilig op weg kunt. Bij het monteren van de winterbanden geven wij uw voertuig ook een wintercontrole beurt zonder meerkosten. Prijs op basis van 4 winter- of zomerbanden gemonteerd op velg, prijs van de- en montage van losse banden op aanvraag.

 

De kosten van opslag en wisselen van uw banden per seizoen zijn € 45,-
voorwaarde voor dit tarief is dat U minimaal 2 x per jaar bij ons laat wisselen.
incl. btw. ( per 1-7-2018 )

Bel ons op 045-5441835 of Button-afspraakmaken

Komt u de banden en/of velgen halen zonder te monteren dan berekenen wij € 45,- incl. btw voor de opslag per seizoen ( Winter / Zomer ). Dit betekend 2 x € 45,- voor een heel jaar dat de banden niet zijn gemonteerd door ons. Heeft u 2 jaar de banden niet laten monteren beschouwen wij de banden en/of velgen ons eigendom.