Autobedrijf WittemAutodrome-Grassere

U zoekt een autobedrijf in Wittem?

Autodrome Grassere is de auto specialist in Wittem. Autobedrijf Autodrome Grassere heeft scherpe prijzen en een groot aanbod voor verkoop en onderhoud van met name Peugeots en Citroëns in Wahlwiller en omstreken. Natuurlijk kunt u ook voor alle andere merken en type auto’s bij ons terecht in Wittem.

Autodrome Grassere richt zich onder andere verkoop van jong gebruikte Peugeots en Citroëns. Autodrome Grassere heeft jarenlange met alle type auto’s van Peugeots, Citroën, Ford en Suzuki. Ook aan alle andere merken doen wij onderhoud. Daarnaast kunt u bij dit autobedrijf in de omgeving van Wittem terecht voor een grote of kleine beurt en een APK keuring van uw personenauto of bedrijfswagen.

Autolease bij Grassere in Wittem

Bij Autodrome Grassere kunt u nieuwe en gebruikte auto’s leasen. U kunt bij ons zowel personenauto’s als bedrijfswagens leasen.  Meer info over onze autolease in de regio Wahlwiller? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Auto onderhoud Wittem

Bij Peugeot Citroën Ford en suzuki specialist Autodrome Grassere bent u ook aan het juiste adres voor onderhoud, restauratie en reparatie van uw auto. Wij onderhouden alle automerken van alle bouwjaren. Ook voor het onderhouden van oldtimers moet u bij Autobedrijf Autodrome Grassere zijn. Maak direct een online afspraak

APK Wittem

Autobedrijf Autodrome Grassere is de APK specialist in regio Wittem. U kunt bij ons terecht voor alle merken en soorten. Van personenwagens tot bedrijfswagensen oldtimers. Wij keuren uw auto tegen zeer scherpe tarieven. Neem direct contact op om meteen uw APK keuring in te plannen bij Autodrome Grassere in Bocholtz.

Airco service en bandenwissel

Is uw airco stuk? of moeten uw banden gewisseld of vernieuwd worden? Wij helpen u graag,  maak een afspraak!

Contact met Autodrome Grassere

Waar kunt u Autodrome Grassere vinden?

Baneheiderweg 49 - 6351 JP  Bocholtz

Tel. 045-5441835 Fax: 045-5444565 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie over onze diensten?

Hebt u vragen, of wilt u meer informatie over onze diensten en occasions ? Neem dan gerust contact met ons op.