APK BocholtzLOGO BRIEFHOOFD

APK keuring in Bocholtz bij Autodrome Grassere

Moet uw auto weer APK gekeurd worden? Kom dan langs bij Autodrome Grassere en profiteer van onze voordelige tarieven!

U bent op zoek naar een APK Keurstation in de omgeving Bocholtz voor de APK van u auto? Autodrome Grassere is het adres voor alle merken auto’s die APK gekeurd moeten worden. Wij hanteren altijd scherpe prijzen . Wilt u uw auto voordelig laten keuren? Plan dan meteen een online afspraak in en wij helpen u direct!

Auto onderhoud Bocholtz

Naast het regelen van uw APK kunt u  bij Autobedrijf Grassere terecht voor alle onderhoud aan uw auto. Wij onderhouden en repareren alle soorten auto’s van oldtimers tot de allernieuwste modellen. Moet uw distributieriem vervangen worden? Of moeten uw banden gewisseld worden? Geen probleem bij Autodrome Grassere. Onze monteurs worden continue bijgeschoold en kunnen u  daarom prima van dienst zijn voor het onderhouden van zowel oldtimers als de nieuwste auto’s.

BOVAG Garantie

bij BOVAG autobedrijf Autodrome Grassere krijgt u 3 maanden BOVAG garantie op reparatiewerken, materialen en onderdelen van uw auto.

APK meteen regelen!

Wilt u meteen uw APK regelen? Of wilt u meteen een afspraak maken voor een grote of kleine beurt? Maak dan meteen een online afspraak  en wij nemen z.s.m. contact met u op. Bij Autodrome Grassere is het zo geregeld!

service APK onderhoud