Forté Air Conditioner Treatment (Original)

AirConTreatmentSchimmels en sporenelementen vinden een voedingsbodem in een vochtige omgeving zoals op de buitenzijde van de verdamper van een airconditioningsysteem. Als het interieur van de auto slecht geventileerd wordt, is een muffe lucht waarneembaar. De bekleding van de auto vormt een soortgelijke voedingsbodem voor micro-organismen. Bij gebruik volgens voorschrift biedt Forté Air Conditioner Treatment de volgende voordelen:

  • Onaangename geuren die in een vochtige omgeving ontstaan, bijvoorbeeld wanneer het airconditioningsysteem langere tijd niet wordt gebruikt, worden geneutraliseerd.

  • De eventueel vrijkomende geuren tijdens het afbreken van de schimmels worden door een odeur afgeschermd.

  • Schimmels en sporenelementen die o.a. allergieën en astma kunnen veroorzaken worden verwijderd.

Forté Air Conditioner Treatment is een speciaal reinigingsproduct dat een antimicrobisch agens bevat dat schimmels en sporenelementen verwijdert. Dit antimicrobisch agens is, indien volgens voorschrift toegepast, veilig in gebruik voor mens en dier en heeft geen nadelig effect op de onderdelen van het te behandelen airconditioningsysteem, noch op de bekleding van het interieur van automobielen.

Wilt u meer informatie of produkten aanschaffen ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.